De seneste web design trends som vi elsker

Vi elsker kreativitet og derfor er vi vilde med hvordan internettet kommer til at stråle i den nære fremtid. I 2017 så vi trends såsom AI chat robotter, mobilvenligt design og unikt indhold optimeret til søgemaskiner såsom Google. Ovenstående er stadigvæk ligeså vigtigt i 2018, men i det nye år vil der være større fokus på unikt webdesign og masser af farver.

Mobilvenligt indhold bliver endnu vigtigere

Du skal for første gang nogensinde tænke først og fremmest på at din hjemmeside er mobilvenlig. I april 2017 blev Windows overhalet af Android, som primær web browser trend. Det kan godt være at konverteringsraten stadigvæk er højere på tablets og computere, men smartphones dominerer især det asiatiske marked, som er ved at blive vigtigere i den finansielle verden. Derudover vil Google introducere Mobile First Index i 2018. Her kommer mobilevenlige sider i første rækker, når du for eksempel søger på tech tips på Google.

Introducer dig selv med dine egne ord

Hvis du har en introduktionsvideo på din hjemmeside, så øger du mulighederne for salg og nye kunder. Det gælder mest af alt når videoen er i god kvalitet. Du kan øge dine muligheder for konvertering op til 140 procent. Sørg for at have et godt manuskript og gode redigeringsfærdigheder. Det er igen en god ide at investere tid og penge, da en video kan gøre at kunderne vælger dig fremfor konkurrenterne.

Unikt webdesign er vejen frem

Det siger nærmest sig selv at unikt indhold er vejen frem. Det gælder især grafisk indhold såsom billeder, tabeller og andre oversigter. Markedet er domineret af hård konkurrence, da der over 1,3 milliarder hjemmesider. Men hvis din kreativitet rammer det rette sted, så er du godt på vej.

Dette gælder også designet af din hjemmeside. Selvom der er mange gratis web skabeloner, så dækker disse templates aldrig alle behov. Derfor er det en god ide at hyre en web designer, som kan dække alle dine ideer og sørge for at din side står ud i mængden. Mange kunder vil også blive imponeret af din investering i eget design fremfor gratis skabeloner, hvilket er en måde at vise seriøsitet.

Tænk i store farver og former

Det handler om at opfange gæsternes opmærksomhed. I Skandinavien er vi glade for minimalisme og mange holder sig til de sorte og hvide farver. Men i 2018 vil de trendsættende sider have uforudsigelige former og vovede farver. Dette kan være i form af skrigende farver og fed tekst. Farve kan være med til at fremhæve de vigtigste områder. SEO har lært os at det kan påvirke din webs popularitet, hvis din hjemmeside loader langsomt. Derfor kan store tunge billeder erstattes med effektiv typografi.

Related Posts