Færdigheder En Webdesigner Bør Have

En webdesigner skal kunne meget mere end blot at designe en internetside. Uanset om du har en blog, en online e-handel, en virksomhedshjemmeside eller noget helt fjerde, er det bestemte egenskaber som din webdesigner bør besidde.

Kendskab Til Stoffet

Det er ikke altid muligt, men det er bestemt anbefalet. Hvis du kan hyre en webdesigner, som har en forståelse af din branche, er det ofte den bedste løsning. Han eller hun kan bedre designe din side, når personen kender til produktet.

Fx kan det være at personen har specialiseret sig i at skabe hjemmesider for din branche. Det kan også være en person, som har specialiseret sig i iGaming og casino med sider med fx en Maria Bingo anmeldelse.

Som sagt er det ikke altid muligt. Typisk har en webdesigner studeret design, IT eller lignende. Derfor har de sjældent studeret fx biler, hvis du har en bilforhandler. Har de ikke direkte kendskab og erfaring med stoffet, skal det være en person med gåpåmod og interesse. Personen bør bevise overfor dig at han eller hun har lyst til at lære dit produkt og din branche at kende.

Visuelt Dygtig 

Mange personer køber med øjnene og det er en god ide at din webdesigner er god til det visuelle design. Faktisk viser undersøgelser at over 75 % af internetbesøgende danner en mening om en internetside på baggrund af hvordan den ser ud.

Det er en god ide at din webdesigner er god til at analysere tekstformater, farver og andre vigtige elementer.

En Haj Til SEO

Hjemmesider rangeres i blandt andet Google på baggrund af Search Engine Optimization, som også kaldes for SEO. Mange tror at det udelukkende handler om teksten og bestemte nøgleord, men det er ikke tilfældet. Det handler også om hvor hurtigt en side indlæses, strukturen, inkludering af billeder og videoer og optimering af andre elementer. 

Naturligvis skal en webdesigner have et godt kendskab til SEO. Ikke alene er det vigtigt at personen har et kursus eller har studeret SEO på anden vis i fortiden. Det er også vigtigt at han eller hun viser en interesse i at lære SEO i takt med at kravene bliver mere og mere omfattende. 

Digital Markedsføring 

Det er også en god ide at personen kender til digital markedsføring. På den måde har han eller hun en forståelse af hvor vigtige de sociale medier er for din branche. På den måde kan personen måske hjælpe med at inkludere elementer fra fx Instagram eller YouTube direkte på din hjemmeside. 

En Organiseret Webdesigner

Du ønsker nok din hjemmeside så hurtigt som muligt, men det handler ikke om at få den henover natten. Det er vigtigt at din webdesigner er organiseret, struktureret og god til at administrere sin kalender. Du ønsker ikke en webdesigner som tager imod så mange projekter som muligt for at tjene penge. Sørg for at i lægger en god plan, som passer i forhold til hvor hurtigt han eller hun kan gennemføre projektet.

Kommunikation Kan Være Afgørende

Det er vigtigt at du kan kommunikere med din webdesigner. Et projekt med en hjemmeside er ofte en form for Ping Pong frem og tilbage. Derfor skal i have gode muligheder for at kommunikere med hinanden om hvad der kan forbedres og hvad du søger. 

Related Posts