Hvilke er de bedste sportssider som har revolutioneret sektoren?

Der er mange gode sportssider på nettet, men få skiller sig ud blandt mængden. Enkelte foretagender har dybest set revolutioneret hele sektoren ved at være innovative og banebrydende. Det giver vi dig klare eksempler på nedenfor. 

Bookmakerne opdaterer dig om sport

Mange bookmakere har revolutioneret hele sportsverden. Det har de alene gjort med et koncept som fx 888Sport bonus hvor spillere får bonus til at spille på sport. Mange gange kan du også følge kampe live enten via grafik eller live streaming. Flere odds sider har også inkorporeret statistik, som både er interessant til generel sportsnørd viden samt til analyse af potentielle odds.

Det internationale fodboldforbund med live stream

Verdens internationale fodboldforbund Fédération Internationale de Football Association vil inden længe sende live streaming af bold. Man kan kalde det for deres version af YouTube.

Forbundet vil nemlig sende over 40.000 fodboldkampe live hvert år, og det vil blive finansieret af reklamer, ligesom YouTube allerede gør det. Blandt andet er det et tiltag til at gøre damefodbold mere populært. Der er planer om live streaming af 11.000 damefodboldkampe om året. 

De sociale medier

Her fokuserer vi ikke kun på en side, men generelt på de sociale medier. Platforme som TikTok og Instagram er med til at revolutionere hvordan vi tjekker højdepunkter, sportsnyheder og andet om sport. 

Du kan følge sportsstjerner som fx Cristiano Ronaldo, som er den mest populære person på Instagram. Han har 430 millioner followers på det sociale medie. Du kan også følge sportshold på Instagram. Her topper Ronaldos tidligere klub med 114 millioner følgere. 

Nyhedssiderne

Du har længe kunne læse sportsnyheder på nettet, men igen er der visse sider, som skiller sig ud sammenlignet med andre. Her er der især tale om store kanoner som spanske Marca og ESPN i USA. Det er også værd at nævne Yahoo! Sports, Sports Illustrated, NBC Sports, Sky Sports, og OneFootball, som alle har været med til at revolutionere hvordan sportsfans oplever sport. 

Twitch streamer sport

Vi kan ikke skrive en artikel som denne uden at inkludere Twitch. Denne platform har ført eSport i rampelyset. Det siges at platformen har over ni millioner aktive streamere hver måned. Blandt andet streamer den danske fodboldstjerne Joakim Mæhle på Stream til glæde for mange fodboldfans.

Netflix-dokumentarer 

En anden populær streaming-platform i form af Netflix har også revolutioneret sektoren. Pludselig er der kommet masser af dokumentarer, der hjælper folk med at lære sine idoler bedre at kende. 

Blandt andet er Cristiano Ronaldo en del af reality-serien ”Soy Georgina” med hans spanske kæreste. Neymar: The Perfect Chaos er en anden populær serie på Netflix. Antoine Griezmann har hovedrollen i dokumentaren om ham selv, og den hedder ”The Making of a Legend.Der er naturligvis meget mere end fodbold. Du kan blandt andet tjekke Formula 1: Drive to Survive, eller Through My Father’s Eyes: The Ronda Rousey Story. Enhver sportsfan kan hurtigt få mange timer til at gå med at se dokumentarer på Netflix. Husk at forberede popcorn og anden god hygge.

Related Posts