De største fejl på gør-det-selv hjemmesider

Det er blevet nemt at lave hjemmesider, måske er det endda blevet for nemt. Med billige og hurtige løsninger er der mange, som begår de samme fejl, når de laver en ny firmahjemmeside. Undgå de mest hyppige fejl ved at denne artikler, der skal hjælpe dig godt i gang.

Det forkerte hjemmeside design

Mange starter det forkerte sted, når de laver en hjemmeside selv. Det kan være at du siger at du bare skal have en simpel hjemmeside, men det er aldrig tilfældet. Du skal have en effektiv hjemmeside. Du skal give det bedste førstehåndsindtryk til dine besøgende både online og offline.

Mange begår også fejl ved at bruge web skabeloner. De er billigere sammenlignet med at betale en web designer, men grunden til at de er billigere er at det er en simpel løsning, som også ofte ser billig ud. Det kan hurtigt få din hjemmeside til at se generisk ud og der mangler ofte den røde tråd til dit logo og til dit brand. Hvis du vælger web templates, så vil du have meget svært ved at skille dig ud i mængden. Vælg en erfaren designer i stedet.

Forvirret budskab

Sørg for at have et klart mål. Hvis dine (potentielle) kunder ikke kan få en god ide af hvad dit mål er i løbet af fem sekunder, så er der en stor chance for at du taber mulige salg. Sørg for at have en god struktureret menu, forskellige kategorier og at du tilbyder noget, som fanger publikums opmærksomhed.

For meget unødvendigt indhold

Selvom du måske har meget at fortælle om dine forretningsideer, så søger folket hurtige gode løsninger online. Skriv dit indhold med den mest relevante information. Send et klart, præcist og opfordrende budskab. Det er en god ide at inkludere en kreativ intro video i høj kvalitet, men husk at undgå for mange videoer og billeder. Hvis din side loader langsomt, påvirker det både publikum på negativ vis og din sides ydeevne.

For lidt SEO indhold

Alle taler om det, men det er langt fra alle 1,3 milliarder online hjemmesider, som er optimeret. Search Engine Optimization betyder søgemaskineoptimering, som betyder at de rette brugere finder hjem til din side. Mange tænker på at oprette en side først og derfor optimere den efter f.eks. Google, men du kan ligeså godt gøre indholdet perfekt fra dag et. En robust SEO strategi er vejen til flere salg.

Related Posts