Derfor er personaliseret web design er vigtigt

Forskellige hjemmesider skal designes alt efter forskellige kunder. En bingosjov bonus side og en hjemmeside for en professionel bank bør ikke have det samme design. Ikke fordi den ene er bedre end den anden, men fordi hjemmesider skal designes, så de henvender sig til det primære publikum og på samme tid viderebringer brandets budskab og personlighed. Når du hyrer en web designer så er du sikker på at du vil ende med en hjemmeside, som passer til din forretning. En web designer vil evaluere din forretningen, dine produkter og udvikle en hjemmeside sammen med dig.

Din virksomheds troværdighed afhænger af dit web design

Bankernes hjemmesider skal f.eks. leve op til loven, mens de er nemme at bruge og brugervenlige. Brugeren skal hurtigt kunne finde frem til den finansielle institutions historie og få en ide af banken. En finansiel institution er bygget på tillid og integritet i løbet af flere år, men en dårlig internetoplevelse kan pille det hele fra hinanden i løbet af inden du kan tælle til ti.

Kontrol og sikkerhed

Når en hjemmeside designes specifikt til dig eller din virksomhed, så har du mere kontrol og selvstændighed sammenlignet med hvis du bruger gratis skabeloner fra f.eks. WordPress. De gratis templates kan se flotte ud, men tit og ofte bruger vi tid på at ændre i dem, for at tilpasse vores behov og sikre at de netop ikke har et look, der ser for generisk ud eller ligner alle de andre sider på internettet. Når du har mere kontrol over din side, så er du heller ikke afhængig af andet software til indholdsstyring og derfor vil din side være mere sikker.

Farven kan være afgørende

På det seneste er det især livlige iøjnefaldende farver, som dominerer på internettet. Lyse silhuetter og fed grafik er i dag foretrukket i stedet for det traditionelle minimalistiske og æstetiske design. Dette er især fordi at de besøgende personer ofte tilbringer kort tid på en hjemmeside og derfor skal farverne være med til at fange deres opmærksomhed. Men dette gælder naturligvis ikke i alle sektorer. Advokatfirmaer har nærmest en uskreven regel om at holde sig til monokrome farver som grå, sort og hvid. Designet skal være seriøst og et kreativt design med andre regnbuefarver, kan måske skræmme potentielle kunder væk. Derfor er det igen vigtigt at finde et personaliseret design, der passer til dit firma.

Fokus på SEO

Det er ikke kun selve hjemmesidens udseende som er vigtigt, men også indholdet. SEO står for Search Engine Optimization og det betyder at man forbereder hjemmesidens indhold alt efter hvad brugerne søger på internettet. Der findes specifikke værktøjer, som kan benyttes til at finde frem til hvad hr. og fru Larsen søger på og ved at skrive tekster med disse ”keywords” vil du øge sandsynligheden for at besøgstallet stiger på din hjemmeside. Du kan optimere noget så simpelt som en kontaktside hvor brugerne opfordres til at kontakte dig. Her kan du gøre det nemmere for dem at få fat i dig, hvis du benytter de rette ord.

Related Posts