Interessant software til website design

Når du skal i gang med at lave en hjemmeside, så er designet af hjemmesiden sikkert noget af det første, som du tænker på. Du kan skabe det hele fra bunden selv, få en webdesigner til at hjælpe dig eller benytte en specialist i hjemmesideprogrammer til at hjælpe dig. De førende producenter på markedet er Web Designer, WordPress og Wix, så man kan nærmest forkorte de tre til ”WWW” og skabe et lille ordspil.

  •   Xara Web Designer: Dette firma stammer fra Tyskland og de er kendte for at lave hjemmesider af høj kvalitet, som er mobilvenlige og du slipper for at skulle læse side op og side ned om fx JAVA og HTML.
  •   WordPress: Dette er et af de mest benyttede Content Management Systems (CSM) i verden og du kan vælge imellem et kæmpe udvalg af skabeloner til at starte med at opbygge din hjemmeside.
  •   Wix: Du kan benytte dette firma fra Israel, som er baseret på flash, til at designe din egen hjemmeside, lige meget om det er til professionelt brug eller en ny hobby, som du gerne vil kaste dig ud i.

SEO Software så folk finder dig på Google

SEO, som står for Search Engine Optimization, har været det brandvarme emne inden for e-handel de sidste par år. Det handler om mange forskellige ting, men skåret ud i pap, så benytter man SEO til at sørge for at ens hjemmeside dukker op på populære søgemaskiner som fx Google, når folk søger på nøgleord, der står på din hjemmeside.

Derfor handler det blandt andet om at skrive de rette ord i indholdet på din side, men du kan også benytte software, til at forbedre din SEO-strategi. IBP er blandt toppen af SEO-software og dette værktøj vil fortælle dig, hvad du skal gøre for at lande blandt top ti, når folk søger på et specifikt nøgleord i den søgemaskine, som du har valgt.

Vælg de rette plugins

Ligesom at der findes et hav af skabeloner, så findes der også et kæmpe udvalg af plugins, som gør det nemmere at tilknytte sociale medier, at integrere en kalender på din hjemmeside, at analysere aktiviteten på din hjemmeside osv. For eksempel kan du bruge et WordPress plugin ved navn FacetWP, til at filtrere på WooCommerce Online Butikker samt på WordPress hjemmesider.

Det vi mener med filtrering er at du kan når folk begynder at taste et ord i søgefeltet, så kan du hjælpe dem ved at vise forskellige filtreringsvalgmuligheder, som måske er det de søger efter. Du kender det måske allerede selv, hvis du har besøgt en online tøjbutik og modtager forslag på søgninger, når du begynder med at taste. Filtreringssoftware hjælper kunderne med at komme frem til at den rette sektion på hurtigere vis, hvilket gerne skal hjælpe med at øge salget i sidste ende.

Related Posts